Varda ApS Jobservice gør livet lettere for mange mennesker

Ved du ikke, hvem Varda ApS Jobservice er? Hvis nej, så er denne artikel oplagt at læse. I denne artikel bliver du introduceret for det firma, der hver dag hjælper mange svage individer med at blive stærkere.

Firmaet beskæftiger sig hovedsagligt med socialt udsatte, der har brug for en hjælpende hånd til at få livet og dagligdagen til at fungere optimalt. Firmaet er bl.a. meget anerkendt for deres arbejde med unge og alt hvad der hører derunder.

Firmaet hjælper bl.a. med at få unge væk fra offentlig forsørgelse

En af firmaets absolut bedste kompetencer er, at de hjælper med at få unge væk fra offentlig forsørgelse. I dag ser vi desværre, at der er rigtig mange unge som ikke kan finde ud af at befinde sig på et arbejdsmarked. I den forbindelse ryger de ligeså langsomt tilbage i systemet og ender med at blive forsørget af det offentlige.

Staten bruger uhyre mange penge på at forsørge de unge, der ikke kan gebærde sig på arbejdsmarkedet, hvorfor det for Danmark betegnes som en forholdsvis stor byrde. Dog kan langt de fleste unge altså reddes fra offentlig forsørgelse, hvis de får de rette redskaber til at kunne leve et godt liv.

Og det er netop disse redskaber som Varda ApS Jobservice kan give de unge. Ved at indgå i et forløb hos Varda bliver de udstyret med en masse personlige, sociale og ikke mindst faglige kompetencer, der har en kæmpe betydning for, hvordan de unge kommer til at klare sig i fremtiden.

Varda ApS Jobservice er uden tvivl et af de bedste firmaer i Danmark til at redde de unge fra offentlig forsørgelse. Denne titel skyldes især, at de har nogle af de absolut bedste pædagoger og socialrådgivere tilknyttet. I langt de fleste tilfælde fungerer de som en mentor for den unge mand eller kvinde. Og det er lige præcis mentor-elev forholdet, der gør det umulige muligt.

Hvem står bag Varda ApS Jobservice?

Bag firmaet finder du to ildsjæle, der gerne vil gøre en forskel for Danmarks mest udsatte mennesker. De har begge to en meget spændende fortid bag sig, der uden tvivl har rustet dem med nogle gode kvaliteter, som i dag bruges i firmaet.

Emil Raun

Emil Raun har tidligere rejst en masse rundt i verden. Disse rejser har bl.a. givet ham et super godt indtryk af, hvordan det står til rent menneskeligt rundt omkring i verden. Han har bl.a. fundet ud af, at USA ikke kun er guld og grønne skove, men medaljen også har en bagside. Denne opdagelse har uden tvivl fået ham til at få noget empati med de svageste i samfundet.

Jens Mygind Bertelsen

Jens Mygind Bertelsen er også en del af Varda ApS Jobservice. Han er uddannet PAS-konsulent, hvilket er en anerkendt pædagoguddannelse. PAS står oprindeligt for pædagogisk analyse system. PAS gør Jens Mygind Bertelsen i stand til at hjælpe folk med at udvikle sig til det bedre. Det gælder både faglige, sociale og personlige kompetencer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s